Стендап-комік з Вінниці Василь Байдак - серед ведучих Національного відбору на Євробачення-2024
09:45 19.01.2024
258

Національний відбір Євробачення-2024 в Україні представлятимуть відомі особистості: лідерка гурту The HARDKISS Юлія Саніна, яка минулого року була ведучою Євробачення в Ліверпулі, Тімур Мірошниченко - офіційний голос українського Пісенного конкурсу, та Василь Байдак, стендап-комік з Вінниці, який вперше з'явиться на телебаченні як ведучий.

Як зазначає Суспільне, ці зіркові ведучі об'єднаються для роботи на головній сцені Національного відбору вже у лютому, а також будуть вести окремі сегменти шоу.

Передача передшоу Національного відбору розпочнеться о 17:30, за якою слідуватиме фінал о 18:00.

Тімур Мірошниченко поділився своїми враженнями, наголосивши на важливості Євробачення у своєму житті та українській культурі. Він з нетерпінням чекає на виступи фіналістів, які представляють нову генерацію української музики.

Юлія Саніна, яка минулого року була членкою журі та ведучою на Євробаченні в Ліверпулі, висловила своє захоплення музичним конкурсом та наголосила на важливості єднання країн через музику.

Василь Байдак, відомий стендап-комік і волонтер, висловив захоплення своїм першим досвідом ведучого на телебаченні, обіцяючи принести гумор і чесність у процес ведення Національного відбору.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також