"Вінницькі Вовки" забезпечили собі місце в плей-оф Чемпіонату України з флаг-футболу
16:02 10.07.2023
270

Команда американського футболу «Вінницькі Вовки» забезпечила собі місце в плей-оф чемпіонату України з флаг-футболу, повідомляє спортивний клуб «Вінницькі Вовки» 10 липня.

Регулярний сезон Чемпіонату України вже завершено, і команда «Wolves Seniors» здобула перемогу у всіх п'яти своїх матчах, тоді як «Wolves U17» здобули дві перемоги з шести зіграних ігор, повідомляє клуб.

Завдяки таким результатам, старша команда «Вінницькі Вовки» зайняла друге місце в груповому етапі і пройшла до плей-оф чемпіонату, а молодша команда опинилася на шостій сходинці, програвши вихід до фіналу лише одній перемозі.

Флаг-футбол є різновидом американського футболу, де гравці грають без контакту. Головною метою гри є занесення м'яча в залікову зону суперника. Команди грають без захисного екіпірування, замість цього на поясі гравців закріплені прапорці. Щоб зупинити гравця з м'ячем, достатньо зірвати з нього прапорець.

Таким чином, команда «Вінницькі Вовки» пройшла до плей-оф чемпіонату України з флаг-футболу, в якому грають як діти, так і дорослі, щоб вдосконалити свої технічні та тактичні навички американського футболу.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також