Вінницькі борці вражають на міжнародному турнірі у Ризі: три золоті, дві срібні та одна бронзова медаль
19:06 13.11.2023
303

Команда з Вінниці взяла активну участь у міжнародному турнірі, присвяченому вільній, жіночій та греко-римській боротьбі, який пройшов у місті Рига, Латвія. Вихованці міської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Вінниця» та спортивного клубу «Лідер» продемонстрували вражаючі результати, здобувши три золоті, дві срібні та одну бронзову медалі.

В керівництві тренерів-викладачів, таких як Вячеслав Орлюк, Ігор Петрик, Артем Петрик, Вадим Голдзізький, та Олександр Заєць, молоді спортсмени продемонстрували високий рівень підготовки і визначилися з результатами. Змагання зібрали команди з семи країн: України, Литви, Латвії, Естонії, Грузії, Фінляндії та Швеції.

Вячеслав Орлюк відзначив, що тренерський штаб відіграв важливу роль у підготовці спортсменів до високого рівня змагань, і додав, що участь в такому турнірі була важливим випробуванням для команди.

За словами тренера, вражає не лише спортивний внесок української команди, а й велика підтримка соціуму. Прапор України був високо піднятий перед входом в спортивний зал, а на трибунах виглядали численні прапори та символіка країни, що надихало спортсменів до виняткових зусиль та досягнень.

Щодо індивідуальних досягнень, три золоті медалі вибороли Данило Соловей (41 кг), Артур Карпенко (38 кг) та Роман Задорожний (62 кг). Срібні нагороди вибороли Артур Шабанов (32 кг) та Анатолій Кириченко (62 кг), а бронзову медаль отримав Матвій Плахотнік (54 кг). Також в запеклій боротьбі наші спортсмени Артем Савчук та Артем Янковий посіли 5 місце у своїх вагових категоріях.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також