У Вінниці обговорили хід підготовки легкоатлетів до Олімпіади 2024
19:43 30.03.2024
311

На Вінниччині відбулось засідання Ради Федерації легкої атлетики України. В заході взяли участь начальник ОВА Сергій Борзов, народна депутатка України Ірина  Борзова, відома спортсменка Ольга Саладуха, яка є головою підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Як голова Відділення Національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області Сергій Борзов розповів про досягнення вінницьких спортсменів.

«Легка атлетика – королева спорту, один з основних видів змагань на літніх Олімпійських іграх. Пишаємось досягненнями наших земляків-легкоатлетів! Наш рекордсмен України 2023 року зі штовхання ядра Роман Кокошко – яскравий приклад успіху легкоатлетів з Вінниччини. Роман активно готується до найвідповідальнішого старту напередодні Олімпійських ігор-2024 – чемпіонату Європи, - зазначив. Сергій Борзов.

Серед важливих питань, які розглянули на засіданні Ради федерації:

  • хід підготовки спортсменів-кандидатів до складу Національної збірної команди для участі ХХХІІІ Олімпійських іграх;
  • стан комплектації та рівень спортивної майстерності спортсменів групи резерву в складі Національної збірної команди з легкої атлетики на 2024 рік.

Під час засідання було наголошено, що навіть попри війну, увага до спортсменів, їх забезпечення необхідним у підготовці до змагань – незмінний пріоритет.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також