На Вінниччині збиратимуть кошти на лікування онкохворих дітей
10:30 29.05.2024
277

У День захисту дітей у Калинівці, що на Вінниччині відбудеться благодійна культурно-мистецька акція «Країна щасливих дітей». Вперше захід провели у минулому році і він зібрав чимало гостей. Тож організатори вирішили продовжити традицію і знову запросити калинівчан на свято, наголошуючи на тому, що зібрані під час акції гроші підуть на допомогу онкохворим дітям та ЗСУ.

Про це йдеться на сторінці громадської організції «Волонтерська родина України»

На гостей чекатиме  концерт від творчої молоді та локації з розвагами для діток.

В ході акції також відбудеться благодійна лотерея.  Про те, як придбати лотерейний квиток можна дізнатися тут.

Громадські активісти зазначать, що участь у розіграші є можливістю підтримати гарну справу та виграти  подарунки від партнерів «Країни щасливих дітей».

Діти — найбільш вразлива частина суспільства. Вони повністю залежать від підтримки та опіки дорослих.

В першу чергу — батьків та родичів. Але зусиль лише однієї родини замало для боротьби з раком. Особливо зараз, коли діти опинилися у двох війнах одночасно. Ваша допомога потрібна, як ніколи. Кожен внесок є внеском у порятунок життя.  Половина суми зібраної з моменту анонсу нашого заходу буде направлена у благодійний фонд Таблеточки.

Інша частина коштів, зібраних під час акції, ми передамо на потреби Збройних сил України. Звіт про використання коштів оприлюднимо у соціальних мережах, - повідомляють організатори

Захід відбудеться  1 червня о 12:00 у місті Калинівка по вулиці Незалежності.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також