Пошуки в Одесі: Завалена складська будівля після нічної атаки рф
12:24 25.09.2023
259

У місті Одеса тривають пошуки двох осіб, які зачепилися під завалами складської будівлі, що була зруйнована в результаті нічної атаки російської федерації. Про це інформував Олег Кіпер, голова Одеської обласної адміністрації, під час ефіру марафону "Єдині новини".

Ця будівля служила для зберігання значної кількості зерна, як пояснив Кіпер.

"На цьому складі зберігалося близько тисячі тонн зерна. Наразі триває розбірка, а зерно евакуюється. Але на жаль, двох осіб, які працювали в цьому місці, досі не знайдено. Вони залишилися в бомбосховищі, що розташовувалося під цим складом, і наразі ми не можемо встановити з ними зв'язок. Надіємося, що вони живі", - заявив він.

Також, в результаті нічної атаки рф на Одесу, постраждала жінка віком 47 років, повідомив Кіпер, додавши, що їй була надана медична допомога, і її стан наразі стабільний.

Крім того, морський вокзал в Одесі зазнав значних пошкоджень, на думку Кіпера, "практично знищена більша частина" цього об'єкта. Він також вказав, що інформація про необхідність ремонту готелю та морського вокзалу буде опублікована найближчим часом.

"Наразі проводяться розслідування. У вечірній час планується огляд морського вокзалу та готелю. Готель не працював кілька років, але морський вокзал був в робочому стані, і його працівники разом з іншими службами залучені до відновлення роботи. Найближчим часом я надам більше інформації про стан готелю, морського вокзалу та складів із зерном", - обіцяв Кіпер.

У ході повітряного бою також була пошкоджена газова станція, і зараз близько 2 тисяч абонентів на передмісті залишилися без газу, розповів голова Одеської ОВА, додавши, що роботи з відновлення газопостачання тривають.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також