Під Вінницею відбулась урочиста церемонія нагородження учасниць конкурсу «Місіс Мама – 2021»
15:00 29.05.2021
702

Учора в готельно-розважальному комплексі "Казка” відбулась урочиста церемонія нагородження переможниць та учасниць щорічного конкурсу «Місіс Мама – 2021».

«Місіс мама – 2021» – конкурс, мета якого звернути увагу на проблеми та велич багатодітного материнства, а також продемонструвати, що матусі можуть бути не тільки домогосподарками, а й амбітними, діловими та творчими жінками.

До урочистого показу учасниць та визначення переможниць, багатодітні мами тиждень жили у ГРК «Казка», де проходили різноманітні майстер-класи, тренінги, постановки дефіле, фотосесії зі створенням повного образу, екскурсії старовинним містом та багато інших дійств.

“Усі 7 днів я підтримувала наших учасниць, заспокоювала їх, адже вони надзвичайно хвилювались. Мене навіть почали називати мамою багатодітних мам”, – усміхнено розповідає організаторка, громадська діячка та мама трьох дітей Вірсавія Богославська.

Під час конкурсу 12 багатодітних мам-учасниць віком з Вінниччини, Хмельниччини та Чернівців, демонстрували себе, відкриваючи завісу свого життя, свої таланти. Також конкурсантки представили свій танець та продефілювали перед журі.

Переможницею конкурсу стала вінничанка Анна Бондарчук – єдина жінка в регіоні, яка підкорила вершину у 7000 метрів. Крім цього Анна сплавлялася по Алтайській річці Катунь на катамарані. Загалом на рахунку цієї сильної та вольової жінки підкорені річки та гори від Карелії до самої Камчатки.

Читайте також