Ізраїль передав допомогу Вінницькій обласній дитячій інфекційній лікарні
16:52 23.01.2022
334

Благодійну допомогу отримала Вінницька обласна клінічна дитяча інфекційна лікарня від Посольства Ізраїлю в Україні. Медичному закладу надіслали десятки тисяч засобів індивідуального захисту та маски, щитки, рукавички, халати, шприци, крапельниці та інше. Про це повідомляє  пресслужба Вінницької ОДА.

Вантаж включає десятки тисяч засобів індивідуального захисту та витратних матеріалів. Йдеться про маски, щитки, рукавички, халати, шприци, крапельниці тощо.

Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Міхаель Бродський зауважив: «Загалом, прийнято рішення передати допомогу трьом інфекційним лікарням на території України. Окрім лікарні у місті Вінниці, ми передамо допомогу до Умані й Ужгорода. Сподіваємось, що допомога буде корисною і своєчасною».

Дипломат запевнив, що Держава Ізраїль і надалі буде допомагати Україні у подоланні пандемії.

Вінниччина отримує таку допомогу вже не вперше. Як зазначив пан Міхаель Бродський, 10 років тому за підтримки Ізраїлю відкрився міський лікувально-діагностичний центр, який наразі розвивається та успішно функціонує.

Надзвичайний і Повноважний Посол Держави Ізраїль в Україні Міхаель Бродський підкреслив, що боротьба проти ковіду – це проблема, яку можна подолати лише спільними зусиллями. 

У рамках робочого візиту до Вінниччини, дипломат також відвідав міський лікувально-діагностичний центр, який був створений у 2012 році за підтримки Міністерства закордонних справ Держави Ізраїль.

Наразі лікувальний заклад активно розвивається. Вінничани мають можливість пройти якісну діагностику за допомогою сучасного обладнання та лабораторії.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також