Начальник Вінницької ОВА привітав поліцейських Вінниччини з професійним святом
20:00 04.07.2022
395

Начальник Вінницької обласної військової адміністрації Сергій Борзов привітав  з професійним святом та подякував за  службу слідчим, криміналістам, патрульним, дільничним, офіцерам громад, спецпризначенцям, оперативникам, вибухотехнікам, кінологам – усім, хто служить Україні у різних підрозділах поліції.

«Від вас залежить безпека вінничан,- зазначив у вітальному слові начальник ОВА.- Показовим був початок війни. Присутність людини в поліцейській формі заспокоювала. Це важливо. Це довіра. Бережіть її! Ви робите велику справу - забезпечуєте охорону прав і свобод людини, протидієте злочинності.  Велика вдячність поліцейським, які захищають Україну в бою, на фронті. Поліція пліч-о-пліч зі Збройними Силами України. Бережіть себе! Повертайтесь живими з чергувань - вас вдома чекають рідні».

В ході зібрання начальник Головного управління у Вінницькій області полковник поліції Іван Іщенко оголосив хвилину мовчання та запропонував покласти квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

«Ми зібралися сьогодні, щоб привітати та нагородити кращих працівників, які пов’язали своє життя з ризикованою та надзвичайно важливою справою – служити суспільству та надавати допомогу тим, хто цього потребує».

Начальник Головного управління у Вінницькій області зачитав наказ про присвоєння, у порядку заохочення, спеціальних звань працівникам поліції, а також нагородив кращих працівників почесним знаком «Відзнака» Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Від обласної військової адміністрації та обласної Ради Почесні грамоти вручили Сергій Борзов та Вячеслав Соколовий.

До привітань приєднались керівники  командування Повітряних сил ЗСУ та угрупування військ «Дністер».

Вітаючи особовий склад поліцейських підрозділів з професійним святом, виступаючі бажали поліцейським здоров’я, сил і мужності!

Командувач Повітряних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Микола Олещук щиро подякував за спільну роботу  і в мирний час, і в період воєнного стану та вручив нагородженим нагрудні знаки «Повітряні Сили Збройних Сил України».

Автор: Павло Петрушко
Читайте також