На Вінниччині затримано зловмисника, що викрав майно та підпалив авто місцевих жителів
15:42 23.02.2024
323

22 лютого, 66-річний мешканець села Підлісний Ялтушків у Жмеринському районі звернувся до поліції з повідомленням про нічне проникнення на його домоволодіння. Зловмисник викрав мотоблок, бензопилу та вчинив підпал автомобіля потерпілого. Того ж дня подібна скарга на крадіжку бензопили надійшла від 65-річної жительки регіону.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, викрадача вдалося затримати менш ніж за 24 години після скоєння злочинів. Він виявився 38-річним жителем цього ж району, який зберігав викрадене майно на території покинутого домоволодіння.

Під час оперативно-розшукових дій, проведених співробітниками Відділення поліції № 1 Жмеринського районного відділу поліції, було виявлено та вилучено викрадені речі.

Зловмисник був затриманий і поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Відкрито кримінальні провадження за фактами крадіжки та умисного знищення майна шляхом підпалу за статтями 185 (частина 4) та 194 (частина 2) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 10 років ув'язнення.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також