На Вінниччині перекинувся легковик: травмовано двох дітей та трьох дорослих
16:36 21.08.2023
375

19 серпня в Оратівській територіальній громаді сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждали водій та четверо пасажирів легкового автомобіля. Інцидент трапився близько 22:10 на вулиці Центральній у селі Кам’яногірка. 23-річний водій автомобіля марки BAЗ втратив контроль над керуванням, автомобіль з’їхав у кювет та перекинувся, врізавшись у металевий паркан. Про це пишуть правоохоронці. 

Унаслідок аварії постраждали водій, 25-річний пасажир та 26-річна пасажирка автомобіля, а також двоє малолітніх дітей 10 років і однорічний малюк. Всі потерпілі з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарень. Водію взяли зразки крові для проведення токсикологічної експертизи.

Транспортний засіб був затриманий поліцією і поміщений на арешт майданчик Відділення поліції №3 Вінницького району.

Поліція розпочала слідство щодо даної дорожньо-транспортної пригоди за статтею 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такий злочин може бути накладено покарання від обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також