На Вінниччині чоловік за ніч вкрав два генератори
16:00 16.12.2022
359

Поліцейські Жмеринського району 16 грудня затримали раніше судимого 21-річного мешканця Барської громади причетного до серії злочинів. Сума викраденого майже 70 тисяч гривень. За добу вкрав два генератори, кисневий балон та будівельні інструменти.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

До Відділу поліції № 1 Жмеринського райвідділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку дизельного генератора від місцевого підприємця. Цього ж дня звернулась 29-річна місцева жителька та повідомила що невідома особа проникла до підсобного приміщення її домогосподарства та здійснила крадіжку бензинового генератора та бензину. Третє повідомлення надійшло від 45-річного місцевого жителя. Потерпілий розповів, що зловмисник проник до підсобного приміщення пошкодивши двері та здійснив крадіжку кисневого балону, дитячого велосипеду та будівельного інструменту.

В ході розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення крадіжок причетний раніше судимий 21-річний житель Барської територіальної громади.

Викрадене вилучено. Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Такий злочин карається ув’язненням до 8 років.

Поліцейські перевіряють причетність зловмисника до інших майнових злочинів.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також