Міжнародна Антинаркотична Асоціація і "Українська команда" провели освітній захід про наркотики для студентів у Вінниці
12:02 18.04.2024
255

"Наркотики: міфи та правда", - саме таку важливу лекцію для молоді організували представники Міжнародної Антинаркотичної Асоціації разом з волонтерами "Українська команда". Захід відбувся для студентів закладу гуманітарних наук та інформаційних технологій ім. Януша Корчака.

«Тема наркотиків завжди залишається актуальною, особливо серед молоді, яка нерідко стикається з викликами та спокусами сучасного світу. На жаль, багато хто не усвідомлює реальні наслідки, які можуть виникнути внаслідок вживання наркотиків. Тому ми вважаємо за необхідне проводити лекції з боротьби з наркозалежністю, щоб попередити молоде покоління про небезпеку цього явища та показати шляхи виходу з цієї ситуації», - розповідає один із координаторів Міжнародної антинаркотичної асоціації.

Під час лекції студентам розкрито реальність наркотичної проблеми, розбурхані міфи та розкрито правду про наркотики та їх вплив на життя. Також обговорювалися методи профілактики та шляхи виходу з цієї небезпечної ситуації. Крім того, волонтери не забули про підняття настрою студентів та пригостили їх смаколиками. Це був важливий момент, щоб створити добру атмосферу для розмов та обміну думками.

«Такі заходи є кроком до формування свідомого, відповідального та здорового суспільства. Дякуємо всім, хто долучився до цієї ініціативи та показав інтерес до важливої теми боротьби з наркотиками. Ми ж в свою чергу будемо й надалі проводити такого роду заходи задля майбутнього здорового покоління нашої нації», - наголосила Юлія Дьомкіна, координаторка волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також