У Вінниці затримали чоловіків, які обкрадали квартири
11:09 19.03.2024
323

Троє мешканців Вінницької області орендували у Києві дорогу автівку і приїхали на малу Батьківщину, щоб трохи «розбагатіти». Шлях обрали кримінальний – обкрадали квартири. Зловмисників взяли «на гарячому»  - одразу після пограбування. 

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини.

До складу групи входили троє жителів Вінницької області віком 43, 36 та 32 роки. Двоє чоловіків раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності, в тому числі і за аналогічні злочини. Кожен з них мав чітко хали визначену роль і відповідав за свій напрямок роботи, – йдеться в інформації.

Наразі поліцейські встановили їхню причетність до 2 квартирних крадіжок в обласному центрі, завдавши шкоди потерпілим на суму понад 100 000 тисяч гривень.

Спецпризначенці КОРДу затримали зловмисників 15 березня відразу після вчинення ними чергової квартирної крадіжки. Під час невідкладного обшуку в їх автомобілі вилучено знаряддя злочину – відмички та викрадене майно потерпілих. Їх транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

Також оперативники відпрацьовують інформацію ще по трьом епізодам.Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька окружна прокуратура.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також