У Вінниці поліцейські затримали трьох зловмисників, які вчинили грабіж
15:58 11.12.2023
303

У Вінниці, 9 грудня 2023 року, поліцейські успішно затримали трьох зловмисників, які вчинили грабіж. До органів поліції надійшло повідомлення про вчинення кримінального правопорушення від 46-річного жителя Львівської області, повідомляють на сайті поліції.

Потерпілий розповів, що на площі Привокзальній його зупинили троє невідомих чоловіків, які попросили його подати цигарку. Не маючи при собі тютюнових виробів, потерпілий разом з незнайомцями попрямували до торгової мережі. В ході бесіди останні вживали разом алкогольні напої. Надалі правопорушники штовхнули чоловіка, нанесли тілесні ушкодження та заволоділи мобільним телефоном та сумкою, в якій знаходились гроші.

За вжитими розшуковими заходами поліція затримала зловмисників, якими виявились раніше судимий 41-річний мешканець міста Козятин, 18-річний вінничанин та 15-річний неповнолітній із Жмеринського району.

Зловмисників було затримано неподалік від місця злочину, а в той же день їх взяли під варту тимчасового тримання. Частково вилучені речі потерпілого.

Під час досудового розслідування затриманим оголошено підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України, що стосується відкритого викрадення чужого майна (грабіжу), вчиненого в умовах воєнного стану. Питання про обрання запобіжного заходу залишається під розглядом слідчих.

Організацією процесуального керівництва займається Вінницька окружна прокуратура.

Автор: Єва Козаченко
Читайте також