Поліція затримала зловмисника, який у Липовці викрав автомобіль
12:30 10.05.2021
284

9 травня поліцейські повернули власникові викрадений автомобіль «ВАЗ 2101» та затримали зловмисника, підозрюваного у вчиненні цього злочину.  Неодноразово судимий за майнові злочини правопорушник наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.  Про це повідомляється на офіційному сайті Національної поліції Вінницької області.

До поліції звернувся 52-річний житель м. Липовець з заявою про викрадення машини. За словами заявника, вночі невідома особа з прибудинкової території викрала його «ВАЗ 2101». 

За словами начальника відділу поліції №4 Вінницького районного управління поліції Павла Дармограя, проаналізувавши записи з камер відеонагляду, поліцейські встановили напрямок руху вкраденої автівки. У лісопосадці за селом Росоша автомобіль був знайдений. Кілька годин оперативникам знадобилось, аби встановити та затримати особу, причетну до крадіжки машини. Правопорушником виявився 21-річний місцевий житель. Раніше він неодноразово потрапляв в поле зору поліції та має судимості за вчинення майнових злочинів. За наявною інформацією, вкрадену автівку зловмисник мав намір продати. 

Правопорушник затриманий у процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом), та обранні запобіжного заходу. За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі. 

 

Читайте також