На Вінниччині жінка ледь не вбила свого гостя
17:35 19.02.2024
298

В селі Подільське, що на Вінниччині, жінка через конфлікт з гостем поранила його ножем. Можливо,  спільне застілля завершилося б мирно, але рівень алкоголю в крові у зловмисниці був занадто високим. Потерпілий знаходиться у лікарні.  

Про це повідомляють у пресслужбі поліції Вінниччини.

Події того вечора розгортались так -  близько 20.30 чоловік залишив будинок своїх приятелів, з якими разом відпочивав. Через деякий час він повернувся, щоб відшукати мобільний і затримався ще на якийсь час. Згодом між ним та господинею виник конфлікт. І тут у хід пішов ніж.

Господиня завдала потерпілому удар у живіт. Після цього чоловік вийшов на вулицю та попросив перехожих викликати йому швидку.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину - ніж. Результат освідування жінки показав наявність алкоголю у її організмі 1,82 проміле.

Наразі слідчі повідомили затриманій про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі.

До обрання запобіжного заходу вона перебуватиме в ізоляторі тимчасово тримання.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також