На Вінниччині поліція затримала чоловіка за підозрою у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своїй співмешканці
14:30 31.05.2021
303

30 травня працівники поліції затримали 51 – річного жителя Вороновицької територіальної громади, який під час конфлікту побив свою цивільну дружину. Жінку без свідомості та з травмою голови  госпіталізовано до лікарні. Підозрюваного помістили до ізолятора тимчасового тримання. Про це повідомляє пресслужба національної поліції.

“Близько півдня до поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про госпіталізацію 31 – річної мешканки села Тростянець”,- повідомили у пресслужбі національної поліції.

Як розповів начальник відділу поліції № 5 Вінницького районного управління поліції Андрій Оберняк, за місцем проживання потерпілої поліцейські провели огляд помешкання та  виявили сліди крові. 

“Було встановлено, що  напередодні ввечері подружжя розпивало спиртні напої. Під час застілля між сімейною парою  виник конфлікт, в ході якого зловмисник руками  та ногами наніс численні удари по голові та тілу потерпілої. Побивши жінку, чоловік залишив її у кімнаті, а сам пішов спати. Вранці, виявивши дружину без свідомості,   попросив сусіда викликати швидку медичну допомогу”,- додають у поліції

51-річний підозрюваний затриманий  в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.  

 

Читайте також