На Вінниччині чоловік до смерті побив матір
13:01 12.10.2021
274

11 жовтня працівники поліції затримали раніше судимого 33 – річного мешканця Немирівської територіальної громади, який палицею наніс численні тілесні ушкодження своїй матері. Від отриманих травм потерпіла померла.  Зловмисник затриманий в процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Про це повідомляють у поліції.

До поліції звернувся житель одного з населених пунктів Немирівської  територіальної громади  про те, що у власному будинку він виявив тіло своєї матері без ознак життя.

За вказаною адресою  прибула слідчо – оперативна група поліції.

На тілі 69 – річної  потерпілої  працівники поліції виявили численні гематоми, синці та забої, а під час огляду  будинку – сліди крові.

Як розповів керівника відділу поліції № 5 Вінницького районного відділу поліції Андрій Оберняк, на підставі зібраних на місці події речових доказів поліцейські встановили, що до смерті літньої жінки  причетний раніше судимий за особливо тяжкі злочини її  33 – річний син.

Поліцейські з’ясували, що затриманий палицею побив потерпілу під час конфлікту.

Знаряддя злочину поліцейські вилучили.

Затриманий є обвинувачуваним у  кримінальному провадженні щодо умисного заподіяння середньої тяжкості тілесних ушкоджень своїй матері,  яке наразі розглядається в суді.

Наразі чоловік затриманий в процесуальному порядку.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також