Без прав та під кайфом: у Вінниці копи зупинили порушника ПДР
14:30 10.02.2023
277

У середмісті Вінниці правоохоронці зупинили порушника ПДР. Під час спілкування з правопорушником копи помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння та з’ясували, що чоловік позбавлений права керування на 10 років.

Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції

На вулиці Магістратській за порушення ПДР патрульні зупинили автомобіль Toyota Corolla. Під час перевірки документів інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп'яніння. Пройти огляд у лікаря-нарколога він відмовився, - йдеться в повідомленні відомства.

Оскільки чоловік помітно нервував під час розмови з копами, правоохоронці вирішили провести поверхневу перевірку. В порушника виявили поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

За даним фактом на 42-річного водія автомобіля Toyota Corolla патрульні склали ряд адмінматеріалів: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та за ч. 5 ст. 126 (За те, що керував автомобілем, будучи позбавленим права керування, вдруге протягом року) КУпАП.

Автор: Марія Петренко
Читайте також