Команда Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини передала черговий вантаж гуманітарної допомоги у прифронтові зони
11:00 07.01.2023
276

З першого дня повномасштабного вторгнення волонтери штабу «Українська команда» Вінниччини роблять все, щоб допомогти військовим та дітям, які постраждали внаслідок війни.

У перші дні нового 2023 року було передано чергову партію допомоги для військових підрозділів у східні та південні фронтовій зони України. 

Сухі сніданки, вермішель та каші швидкого приготування, овочеві консерви, макарони, фрукти та смаколики – саме те, що виручає військовослужбовців в польових умовах. Це поживно, а, найголовніше – зручно та просто готувати.

Окрім того, за даними прес-центру команди волонтери передали нашим героям  ящики окопних свічок, 2 яшики газових балонів та медикаменти.

«З початку повномасштабної війни намагаємося допомагати юй забезпечувати наших бійців усім необхідними. Зробили чимало і ще більше роботи попереду. Невтомно крокуємо до перемоги! Дякую кожному, хто робить це разом з нами!», – зазначає Геннадій Ткачук.

Автор: Валерія Драгоманова
Читайте також