Грантова програма для підтримки ветеранів та їх сімей: Вінниця виділяє 7,7 млн грн на розвиток нового бізнесу
17:41 14.03.2024
255

В області Вінниця активно проводиться грантова програма на підтримку ветеранів та їхніх родин. У 2024 році передбачено вручення грантів на суму 7,7 мільйонів гривень 16 учасникам, завдяки чому з'явиться 33 нові робочі місця. Серед отримувачів грантів - 9 ветеранів бойових дій і 7 родичів військовослужбовців, як повідомляє Вінницький обласний центр зайнятості.

«Власники грантів цього року інвестують у відкриття нових бізнесів, зокрема кав'ярень, ветеринарних аптек, баз відпочинку, автомийок, молочних ферм, освітніх просторів для дітей, агрофірм з вирощування зернових, виробництва робочого одягу та металовиробів, приватних охоронних служб, будівельних та ремонтних послуг, вантажоперевезень та клінінгових послуг», - заявили у центрі зайнятості.

Заявки на участь у грантовій програмі приймаються через додаток Дія. Розміри грантів коливаються від 250 тисяч до 1 мільйона гривень.

Для додаткових консультацій можна звернутися до центру зайнятості за номером телефону: (050) 195 09 24 або відвідати їхній Телеграм-канал за адресою: https://t.me/DCZ_Vinnytsa.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також