Діти з Вінниччини відправилися на відпочинок у «Артек-Буковель»: Відновлення сил та радість серед Карпатських вершин
16:11 11.08.2023
257

Сьогодні 29 молодих вінницьких мешканців відправилися на двотижневий відпочинок до дитячого табору оздоровлення та відпочинку «Артек-Буковель», за інформацією від глави Вінницької обласної адміністрації Сергія Борзова.

Серед цих дітей - вихованці трьох дитячих будинків сімейного типу та діти, що перебувають у прийомних сім'ях, які вимушені були покинути свої рідні оселі в Херсонській та Донецькій областях через збройну агресію Російської Федерації.

Супроводжуватимуть їх на відпочинку 7 батьків-вихователів та прийомні батьки.

Протягом всього перебування в таборі, батьки-вихователі та прийомні батьки будуть разом з дітьми, особливо з тими, що є меншого віку. Для цієї групи організовано індивідуальний розклад дня та розваг.

Діти віком від 7 до 17 років будуть проживати окремо від батьків та зможуть брати участь у різноманітних заходах, запланованих у таборі.

З травня 2023 року Фундація Олени Зеленської активно організовує відпочинок у Карпатах для дітей, які виростають у дитячих будинках сімейного типу та перебувають у прийомних сім'ях, а також для їхніх батьків. Перша леді вважає, що крім побутової допомоги, яку надає Фундація, необхідно також забезпечити дітям та їхнім батькам можливість відновити сили та енергію. Особливо це стосується вихователів, які працюють цілодобово та не мають можливості належним чином відпочити.

Ми бажаємо всім дітям та їхнім вихователям вдалого та насиченого відпочинку! Нехай цей час допоможе їм набратися сил та енергії. Велике спасибі Олені Зеленській та її Фундації за створення якісних умов для дозвілля наших дітей!

Автор: Павло Петрушко
Читайте також