Відомий український актор і сценарист Євген Хаїт помер у Одесі
20:08 21.01.2024
293

У неділю, 21 січня, в Одесі пішов з життя відомий український актор, сатирик і автор сценаріїв для комедійних шоу, Євген Хаїт. Його смерть була повідомлена друзями та знайомими в соціальних мережах.

Церемонія прощання з Євгеном Хаїтом запланована на 23 січня в приміщенні Одеської кіностудії. Вона триватиме з 12:00 до 14:00. Похорон відбудеться на Таїровському кладовищі.

Колега Євгена, український актор Олег Філімонов, також висловив свої співчуття. Він зазначив, що сьогодні вранці помер їх спільний друг, відомий як письменник-сатирик, драматург, поет, блогер, продюсер і чудова людина. Філімонов поділився, що з Хаїтом вони дружили та працювали разом з 1986 року. Він описав Євгена як розумну, ніжну і талановиту людину, яка залишила по собі чудові вірші та глибокі есе в Instagram. Філімонов згадав, що Хаїт любив життя, не вживав алкоголю і завжди заздрив йому, коли він пив коньяк поруч. Філімонов закінчив своє звернення словами суму та прощання.

Євген Хаїт був відомим за участь у команді КВК Одеського державного університету, ролями в "Джентльмен-шоу" та роботою над сценаріями для проекту "Голі та смішні".

Автор: Павло Петрушко
Читайте також