У Вінниці відкриється садиба Подільського Чарівника
09:10 20.11.2023
347

У Вінниці зовсім скоро запрацює нова атракція. Садиба Поділського Чарівника відкриє двері для дітей та дорослих на території Подільського зоопарку.

Цьогоріч програми розпочнуться з 6-го грудня 2023 року та завершаться 21 січня 2024 року.

 

До святкової програми для дітей увійдуть рухливі ігри біля ялинки, екскурсія Подільським зоопарком з відвідуванням казкових локацій, а на завершення – частування смачним різдвяним чаєм від чарівника на галявині «12 місяців», – йдеться у повідомленні закладу.

Садибу Подільського Чарівника у цей час можна буде відвідати щоденно з 10 до 16 години. Розважальна програма та чаювання з Подільським Чарівником починатиметься о 12 годині.

Участь в екскурсійно – розважальній програмі групи зможуть взяти виключно за попереднім записом. Діти з родин учасників бойових дій відвідають свято безкоштовно, за наявності у одного з батьків посвідчення або довідки про статус учасника бойових дій, а також свідоцтва про народження дитини.

Розважальні програми у робочі дні розпочинатимуться о 12 годині, а у вихідні – о 10 годині, 12 годині та 14 годині.

Також з 2 грудня Подільський чарівник приймає різдвяно-новорічні листи від дітей. Наші найменші відвідувачі можуть вручити лист особисто Подільському Чарівникові або скористатись поштовою скринькою на ґанку Садиби.

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також