Одеситка викрала яхту і спровокувала морське ДТП
20:03 20.12.2021
408

В морському порту Одеси жінка під наркотиками викрала яхту, але не впоралася з керуванням і врізалася у пірс. Порушницю затримали, її регулярно притягували до відповідальності.

Як повідомляє Патрульна поліція Одеської області, у понеділок, 20 грудня, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про викрадення яхти біля морського вокзалу Одеси. Заявник розповів, що прийшов на причал, де залишив свій транспортний засіб, але його на місці не виявилося.

Обстежуючи прилеглу територію, патрульні разом з береговою охороною виявили мале судно, що скоїло наїзд на бетонну огорожу в морі.

На яхті перебувала 25-річна громадянка з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Жінка  розповіла інспекторам, що на судні намагалась потрапити до Миколаєва.

Під час перевірки порушниці через бази даних МВС стало відомо, що вона перебуває у розшуку. Також на жінку двічі протягом року складали адмінматеріали за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння.

На громадянку склали адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами в стані сп’яніння) КУпАП та передали її слідчим.

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також