На Одещині зіткнулися три вантажівки, двоє водіїв загинули
09:32 23.12.2021
256

На автошляху Одеса-Вознесенськ біля селища Доброслав трапилась ДТП. При зіткненні трьох вантажівок загинули дві людини. Про це повідомляє  ГУНП в Одеській області.

Як зазначається, аварія сталася 22 грудня близько 20:00 на автодорозі Одеса-Вознесенськ, біля населеного пункту Доброслав.

За попередніми даними, водій автопоїзда МAN, який рухався в бік Вознесенська, намагався об'їхати запаркований на узбіччі легковик і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою такої ж марки. В результаті лобового зіткнення обидва водії у віці 62-х і 55-ти років від отриманих травм загинули на місці.

«Водій автопотяга DAF, який рухався позаду першої вантажівки у бік Вознесенська, також зіткнувся з автівками. Внаслідок аварії він не постраждав», - ідеться в повідомленні.

З'ясовуються всі обставини автокатастрофи. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб).

Автор: Павло Петрушко
Читайте також