Мер Відня передав п'ять реанімобілів Одеській області в рамках медичної гуманітарної допомоги
19:33 26.10.2023
267

На початку цього тижня, 23 жовтня, мер Відня, Міхаель Людвіг, передав п'ять реанімобілів Одеській області. Сьогодні ці реанімобілі прибули до Одеси, про це повідомив голова Одеської обласної адміністрації, Олег Кіпер, у своєму Telegram-каналі.

"Вже протягом багатьох років місто Відень надає медичну гуманітарну допомогу Україні. Починаючи з того часу, коли Росія розпочала агресивну війну проти України, ця підтримка тільки зростала і розширювалася. У цей раз, 23 жовтня 2023 року, мер Відня, Міхаель Людвіг, передав п'ять реанімобілів Одесі. Сьогодні вони вже прибули до міста", - повідомив він.

Кіпер додав, що ці автомобілі будуть використовуватися для підтримки діяльності Комунального некомерційного підприємства "Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф" при Одеській обласній раді.

"Наразі вони проходять процедуру реєстрації і після цього будуть готові до використання", - повідомив голова обласної адміністрації.

Кіпер також наголосив, що ці автомобілі обладнані всім необхідним для забезпечення життя під час транспортування до лікарні.

"Наявність таких швидких автомобілів грає важливу роль в порятунку людських життів. Ми висловлюємо подяку нашим австрійським партнерам за цю допомогу", - підсумував він.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також