131 населений пункт у Одеській області без світла: негода пошкодила улектромережі
15:10 26.11.2023
252

У Одеській області, внаслідок негоди, станом на 25 листопада, без електропостачання залишилося 131 населений пункт. Проблеми з електропостачанням спричинені негодою, яка призвела до відключення електромереж. Пресслужба ДТЕК Одеські електромережі надає інформацію про цю ситуацію.

Додатково, через погіршення погодних умов сталося аварійне відключення обладнання на одній з високовольтних підстанцій Одеси. Це призвело до тимчасового відсутність електропостачання для близько 14 тисяч клієнтів у Київському районі міста Одеса.

Енергетики ДТЕК працюють над відновленням електропостачання, зокрема, перезагальненням об’єктів критичної інфраструктури та підключенням клієнтів до резервних джерел живлення. В разі відсутності електрики, ДТЕК закликає звертатися до них через різні канали зв’язку, такі як соцмережі, спеціальну форму на їхньому сайті, чат-боти та телефонні лінії колл-центру.

У разі відсутності світла у ДТЕК просять повідомляти про це через у зручний для абонентів спосіб:

  • приватні повідомлення на сторінці фейсбук ДТЕК Одеські електромережі;
  • спеціальну форму на сайті ДТЕК Одеські електромережі в розділі "Відсутня електроенергія?";
  • чат-бот Telegram та Viber;
  • або зателефонувавши за номерами кол-центру з мобільного +38 (068/095/073) 750 90 90 або стаціонарного телефону +38 (048) 705 90 90. Через велику кількість дзвінків лінії кол-центру можуть бути перевантажені.
Автор: Павло Петрушко
Читайте також