На Вінниччині 20-річна шахрайка заволоділа коштами односельчанина
19:00 01.02.2023
278

На Вінниччині поліцейські викрили шахрайку, яка заволоділа коштами односельчанина.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Як зазначають у поліції 20-річна раніше судима за крадіжку жителька Тульчинського району, зловживаючи довірою потерпілого, перерахувати з його банківського рахунку на свій майже п’ять тисяч гривень. Дівчині повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання їй на період досудового розслідування запобіжного заходу. Правопорушниці загрожує до 8 років ув’язнення.

Після виявлення відсутності на рахунку значної суми заощаджень, 48-річний потерпілий відразу звернувся до поліції за допомогою. Під час проведення першочергових слідчих дій, поліцейські встановили час та банківський рахунок, на який були переведені кошти чоловіка. До правопорушення виявилась причетною його односельчанка.

"Попередньо встановлено, що 20-річна дівчина напередодні гостювала у чоловіка. Вона попросила у нього телефон, нібито для важливого дзвінка. Зловмисниця підібрала пароль до банківського додатка і перерахувала собі гроші. За цим фактом слідчим відділом Тульчинського районного відділу поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство), за що передбачено до восьми років позбавлення волі",- розповіли у поліції.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також