По одному класу з трьох шкіл Вінниці пішли на самоізоляцію, а шестеро місцевих вчителів мають лабораторно підтверджений Covid-19.
22:03 08.09.2020
283

Станом на 8 вересня на самоізоляції — по одному класу із ЗОШ №7, №22 та №23, крім того,  шестеро вінницьких вчителів, з різних навчальних закладів, мають лабораторно підтверджений Covid-19, повідомляє  "Місто над Бугом" з посиланням на директорку департаменту освіти Вінницької міської ради Оксану Яценко.

Керівниця  департаменту освіти анонсувала засідання робочої групи, на якій  обговорять ситуацію та шукатимуть альтернативні шляхи організації освітнього процесу у вінницьких школах. Наприклад, для убезпечення дітей та вчителів,  пропонуватимуть перехід на змішану форму навчання у місті. 

Оксана Яценко переконана, що хоч наразі Вінниця перебуває у "жовтій" зоні, яка, згідно рекомендацій МОН, передбачає навчальний процес, як і у "зеленій", але  департамент буде пропонувати перехід  на змішану форму навчання. Як цей процес відбуватиметься,  обговорять сьогодні. Обов’язково консультуватимуться з батьками, адже їх думка в цьому питанні важлива. Після чого пропонуватиметься такий алгоритм, незалежно в якій зоні перебуватиме Вінниця,  закріпити комісію ТЕБ та НС міста Вінниці.

 Натомість у дитячих садочках немає підтверджених випадків інфікування коронавірусом. Усі групи дошкільних закладів з першого червня працюють безперебійно, повідомляє директорка департаменту . 

Читайте також