У Вінниці обрали найкращого соціального працівника
12:21 13.12.2018
255

Вчора у Територіальному центрі соціального обслуговування відбувся конкурс «Кращий соціальний робітник 2018 року». У ньому взяли участь Прадун Тетяна, Озерова Анжела, Онуфрієнко Світлана та Борячук Людмила. Перемогу здобула Людмила Борячук, вона отримали грамоту, квіти та грошову винагороду.

Конкурс складався із кількох блоків, в яких кожна учасниця демонструвала свої якості кваліфікованого працівника, здібності та таланти. Спочатку соціальні працівники розповідали про себе, свою роботу, підопічних, з якими працюють. Потім – відповідали на запитання, в тому числі й щодо законодавства. Демонстрували учасниці й кулінарні таланти, адже їм часто доводиться готувати для підопічних. На розсуд журі соціальні працівники представили страву, яку приготували заздалегідь вдома.

«У нас працює більше ста соціальних працівників. Цим конкурсом ми підводимо підсумки нашої роботи, показуємо чим саме займаються соціальні працівники, які, як правило, обслуговують наших підопічних в їхніх оселях, адже ці люди практично не виходять з дому», – каже директор Територіального центру соціального обслуговування Галина Бачинська.

Читайте також