У Вінниці конкурсна комісія обговорила керівників закладів культури
08:16 04.11.2016
252

На першому засіданні конкурсної комісії депутаткою обласної Ради було запропоновано визначити та затвердити перелік рекомендацій щодо форми програми розвитку закладів культури, за якою кандидати робитимуть презентації щодо бачення розвитку закладів культури на наступні 1 та 5 років, як передбачено в законі. Також Людмила Станіславенко обговорила з юристами управління культури виконання проекту програми розвитку культури.

За словами депутатки зустріч з кандидатами на посаду керівників культурних закладів проходитиме 15 листопада. Нині члени комісії детально вивчили документи та відповідність кандидатів займаним посадам.  

- Сьогодні пройшло перше засідання комісії на якій ми розглянули папери, щодо кандидатів на посади директорів закладів культури, - розповіла Людмила Станіславенко. – В ході засідання було обговорено відповідність документів, що подали претенденти на заміщення посад керівників, до вимог чинного законодавства, які були опубліковані на сайті управління культури. Також в ході зустрічі було визначено час проведення другого засідання, в ході якого ми заслухаємо кандидатів та матимемо можливість поставити їм питання.

За словами Людмили Станіславенко комісія розглянула кандидатів на посади керівників Вінницького обласного художнього музею, Вінницького обласного краєзнавчого музею, обласної філармонії, обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.А.Тімірязєва, Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва та Вінницького обласного центру народної творчості.

 

Читайте також