Обмеження руху на Соборній: що вінничани говорять про перекриття вулиці
17:24 15.07.2019

Сьогодні у центрі Вінниці розпочалась реконструкція  трамвайної колії на вулиці Соборній. У зв’язку з ремонтними роботами по вулиці Соборній обмежили рух громадського транспорту та повністю припинили рух трамваїв №1, 4, 6 в обох нaпрямкaх також тут закритий проїзд для приватних автомобілів.

У зв'язку з тимчасовим обмеженням руху транспорту по Соборній, журналіст сайту ilikenews.com.ua поцікавитися, що вінничани думають з цього приводу.

Наталя Рудич, домогосподарка:

  • Не знаю, як обмеження руху, але те що розпочався ремонт, я відчула однією з перших, бо в 5.55 ранку почала вібрувати квартира від звуків перфораторів чи чим вони там здовбують попереднє покриття. Таке враження, що будинок ходуном ходить. Існують же якісь норми стосовно часу проведення таких ремонтів. Чи не логічно їх починати о 8 ранку й завершити о 22.00?
Галина Самохвалова викладачка:
  • У мене зараз відпустка, тому не можу в повній мірі оцінити всі "переваги" цього обмеження, але пригадую, коли попереднього разу відбувався ремонт - було непереливки. Бо якщо трамваї також не пускають,то зовсім зле. Добре, хоч не в навчальний час, хоч не такий завантажений громадський транспорт, бо коли минулоріч закривали Київський міст і увесь громадський транспорт йшов через центральний - це було пекло. Транспорт набитий, пробки величезні, всі запізнюються на роботу і навчання. А мені потрібно було на роботу на 8.00 - особливе задоволення, коли потрібно встати на годину раніше, щоб раніше вийти і добиратися.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центр Вінниці перекриють: схемa руху громaдського трaнспорту

Валентина Середюк, працівник бібліотеки:

  • Ну, мені видається, що цей ремонт - необхідна річ. Хоч мушу визнати, особисто я не потерпаю від цього обмеження, але для людей, що їздять цим маршрутом, певно, є відчуття дискомфорту.

Олег Деркач, будівельник:

  • Проживаю в іншій частині міста. В перші дні обмеження руху по Соборній ще не стикався. Але чув від людей, що ноги і руки замалим не попереламували (у зв'язку з великою кількістю людей в транспорті, - примітка автора) в тролейбусі через те, що відмінили трамвайне сполучення.

Денис, офіс-менеджер:

  • Дістали, якщо чесно, бо сьогодні я запізнився на півгодини, поки добирався на перекладних до офісу. Завтра доведеться виїжджати на годину раніше. Олена Георгіївна, пенсіонер: Зазвичай їжджу 24 автобусом, досить комфортно, адже на Вишеньку до дітей дістаюся без пересадок. Сьогодні, правда, їхали довше, бо об'їжджали через Київський міст, але нічого страшного: ремонт скоро закінчиться і їздитимемо попереднім маршрутом, треба просто потерпіти трохи.
Читайте також