Business Camp 7.0: спікери зі всієї України розкажуть вінничанам, як побудувати бізнес
13:58 09.08.2019

«Безліч людей мають неймовірно круті ідеї для власного бізнесу. Хто з них наважується їх реалізувати? Хто з тих, хто наважився, досягає успіху? Вся справа у тому, що у них немає необхідних знань. Люди не знають, з чого почати. А потім не розуміють, як це продовжувати. Наша мета – подарувати їм шанс. Це буде їх перший крок», — вважають організатори табору «Business Camp 7.0 – твій перший крок», який цьогоріч вже всьоме проходитиме в селі Бохоники під Вінницею.

Його організатори наголошують на тому, що це неформальний освітній захід для тих, хто має ідею власної справи та зацікавлені у підприємництві, але відчувають нестачу необхідних навичок і компетенцій.

Впродовж 5 днів інтенсивного навчання, учасники житимуть в наметовому містечку, готуватимуть в польових умовах, спілкуватимуться і розважатимуться.

Цей проект – ідеальне поєднання освіти та відпочинку, можливість об’єднати людей з різних куточків України, подарувати їм нові знання, знайомства та враження.

Цьогоріч було відібрано 35 учасників : є представники зі Львова і Києва, Миколаєва і Харкова, представлена фактично вся Вінниччина.

Одна з організаторок Марія Рассуждай, розкриваючи критерії відбору учасників, розповіла: «Ми добираємо учасників за анкетами, знову ж намагаємося, щоб вони були мотивовані, щоб дійсно хотіли щось дізнатися, були відкритими, неконфліктними. Нам головне, щоб наші учасники не стільки готові були вчитися, як далі використовувати здобуті знання на практиці. Ми добирали людей, у яких є цікаві ідеї та певні напрацювання. У нас є учасник, який має власні бізнес-тренінги в Кракові, але приїхав до нас повчитися. Це мотивує нас робити якісну програму: фактично все, що треба знати, починаючи власну справу, ми проговоримо протягом цих п’яти днів».

Її колега Людмила Тереховська доповнила, що в якості спікерів виступатимуть люди, які мають певний досвід ведення бізнесу і можуть доступно і структуровано пояснити, адже можна мати великий багаж знань, потужний бізнес, але при тому бути неспроможним донести свою думку іншим.

  • Ми маємо дати людям базу, аби вони були не тільки мотивованими, а й мали конкретні інструменти, які вони в майбутньому зможуть використати для відкриття своєї справи. Наші бізнес тренери мають досвід роботи з аудиторією, проведення воркшопів, вони працюють з підприємцями, мають власні бізнес школи, маркетингові агентства. За цих п’ять днів учасники мають встигнути обрати та перевірити свої бізнес ідеї, побудувати бізнес-модель, знайти власну цільову аудиторію, спробувати знайти спонсорів та інвесторів, засвоїти ази маркетингу, SMM та успішних продажів, врешті опрацювати юридичні аспекти ведення бізнесу.

Наприкінці на учасників чекає захоплива пригода – масштабна симуляція, яка дозволить їм пройти основні етапи побудови власного бізнесу та стане кращим способом перевірки обраної справи. Традиційно організаторами табору виступають Вінницький підрозділ Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив» та ГО «Молодіжне об’єднання «Студентське Братство Вінниччини».

Читайте також