«Дитина не дихає!»: вінницькі патрульні допомогли сім’ї домчати до лікарні (ВІДЕО)
18:54 14.11.2019

Днями у Вінниці відбулася подія, яка викликала чималий інтерес громадськості —патрульні поліцейські супроводили до лікарні автомобіль, в якому допомоги потребував малолітній хлопчик.

Як та де це сталося, нам розповіли безпосередні учасники поліцейського супроводу — лейтенант поліції Олександр Джафаров та його колега Микола Сторожук.

Зокрема, Олександр Джафаров почав з того, що коли вони працювати на зміні, займаючись відпрацюванням порушень ПДР, на Соборній ( перехрестя з Хлібною) близько 8 години вечора з автівки вибіг чоловік з проханням: «Допоможіть! Дитина не дихає!».

https://www.facebook.com/vinnytsiapolice/videos/804826266639807/

Поліцейські без зволікань сіли в автомобіль і почали супроводжувати потерпілого. Загалом інспектори вважають, що до лікувального закладу їм вдалося дістатися за хвилин 5-7.

Інспектор Микола Сторожук доповнив колегу, розповівши, що: «Олександр сів за кермо, я за «мигалки», хоч все Хмельницького шосе стояло в «пробці», нам вдалося дістатися до обласної дитячої клінічної лікарні. Колега забіг, почав шукати чергового лікаря. Після медичного огляду дитину забрали в реанімацію.

Медики зауважили сказав, що дитина під дією препарату, який викликав лікарський засіб, який дитині дала мити. Також він подякував нам за оперативність».

Читайте також