Новим керівником обласного Фонду соцстрахування призначено Михайла Олійника
12:08 11.05.2017
255

11 травня заступник голови - директор департаменту освіти та науки  обласної державної адміністрації Ігор Івасюк представив нового керівника нового управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування – Михайла  Олійника.

За словами Ігоря Івасюка, Уряд та відповідно Міністерство соціальної політики України розпочали процес реформування в соціальному страхуванні шляхом об’єднання Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Дані процеси вже розпочались в областях, - йдеться на сайті Вінницької ОДА.

В свою чергу, виступаючи перед колективом, Михайло Олійник відмітив, що наразі триває процес об’єднання двох фондів, днями буде повідомлено працівників про істотні  зміни умов праці, але поряд з цим, новопризначений керівник запевнив присутніх, що всі працівники відділень стовідсотково переходять в новий штат, згідно структури виконавчої дирекції яка вже створена.

Також Михайло Олійник повідомив, що на території  області діятиме 16 відділень Фонду.

А на завершення зустрічі новопризначений керівник запевнив присутніх, що докладатиме максимум зусиль задля того, аби Вінницька область і надалі займала передові  позиції щодо соціального страхування населення.

Михайло Олійник раніше очолював управління виконавчої дирекції Фонду соцстрахування від нещасних випадків на виробництві та профзахворювань  України у Вінницькій області, а Виконавчу дирекцію Вінницького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності очолював Віталій Давиденко.

Читайте також