Активістка Femen підпалила трамвай у центрі Вінниці
12:40 14.11.2017
253

"Приводом для акцiї стали черговi викриття фiнансових афер Петра Олексiйовича", - зазначили у Femen.

"Приводом для акцiї стали черговi викриття фiнансових афер Петра Олексiйовича (Порошенка – ред.), пов'язаних з публiкацiєю "райських документiв", - повiдомляє Femen Ukraine яка пiдтверджує, що взяла на себе вiдповiдальнiсть за акцiю.

31 жовтня активiстка Femen пiдпалила фiгури ведмедiв бiля входу в магазин Roshen на Арсенальнiй у Києвi. На тiлi напiвоголеної активiстки був напис "Цукерки або iмпiчмент".

На початку листопада одночасно 400 журналiстiв в 67 країнах опублiкували свої матерiали про фiнансовi таємницi можновладцiв.

Нагадаємо, що розслiдування Paradise Papers виявило, що клiєнтом офшорних компанiй був Президент України Петро Порошенко.

Представник президента Петра Порошенка у Верховнiй Радi Iрина Луценко назвала "безпiдставними домислами" матерiали журналiстського розслiдування, де голова держави звинувачується в мiнiмiзацiї податкiв.

Rothschild Trust пiдтвердив пiдписання трастового договору за часткою Порошенко в Roshen 14 сiчня 2016 року.

У квiтнi частка президента Петра Порошенка в Roshen була передана в нову iноземну структуру в рамках укладеного з Rothschild Trust договору про слiпий траст.

Джерело: iPress

Читайте також