Негода у Вінниці: комунальники просять містян не залишати машини вздовж узбіч
19:32 01.02.2021
259

Через погіршення погодних умов вінницькі комунальники працюють у посиленому режимі. Наразі дороги й тротуари посипають протиожеледними матеріалами, а після завершення снігового шторму на дороги вийдуть ланки зі спецтехніки, які будуть чистити дороги від снігу.

У пресслужбі міської ради зауважили, що комунальні служби працюватимуть цілодобово, аби забезпечити безперебійний рух для транспорту, в тому числі й громадського.

Оскільки у Вінниці ускладнились погодні умови – усім учасниками дорожнього руху варто бути обережними. Комунальні служби звертають увагу водіїв на те, що автомобілі, які залишені на  дорозі вздовж тротуарів, ускладнюють роботу прибиральної техніки, а подекуди взагалі її унеможливлюють. Тому звертаються з проханням до всіх автомобілістів – не залишати на ніч автівки вздовж узбіч, - йдеться у повідомленні міськради. 

Окрім того, на прибудинкових територіях та тротуарах працює малогабаритна техніка та бригади з ручного прибирання – загалом 350 двірників. Вони розчищають пішохідну зону, проходи до під'їздів та контейнерних майданчиків тощо, щоб вінничанам було зручно.

 

Автор: І like News (28991
Читайте також