Троє у салоні, четвертий у багажнику - дивна історія керування напідпитку від патрульних вінницької поліції (ВІДЕО)
12:00 24.09.2020
265

Вчора вночі  патрульним надійшло повідомлення про те, що у дворі на вулиці Брацлавській сталась бійка. Заявниця розповіла, що декілька невідомих кинули людину в багажник автомобіля і поїхали. Жінка також вказала колір легковика та зазначила, що на капоті є наклейка, інформує патрульна поліція Вінницької області.

Екіпажі патрульної поліції розпочали перевірку транспортних засобів, що підпадали під орієнтування, і на Немирівському шосе  зупинили автомобіль Mazda 323.

У салоні автівки знаходились 3-є чоловіків, які спочатку відмовлялись вийти з транспортного засобу, а згодом зізнались, що в багажнику знаходиться їх 21-річний товариш у стані сильного сп'яніння. Додали також, що він сам забажав там їхати, оскільки не хотів забруднити салон автомобіля.

У ході спілкування з водієм легковика, патрульні виявили в нього ознаки алкогольного сп'яніння, крім того, він не мав водійського посвідчення. Порушник погодився пройти огляд на стан сп'яніння у медзакладі. Результат виявився позитивним — 1, 17 проміле алкоголю в організмі.

В кінцевому підсумку на 22-річного водія автомобіля Mazda 323 патрульні склали протокол за керування напідпитку та винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП. (не мав права керування транспортним засобом) .

 

Читайте також