У Вінниці проходить «Міський пікнік»
13:40 24.06.2018
256

Цими вихідними на території Центрального міського стадіону проходить фестиваль смаколиків «Міський пікнік». З різних куточків України до Вінниці приїхали представники різних закладів харчування та привезли з собою як солоне, так і солодке, та навіть хмільне.

«Міський пікнік», незважаючи на погоду, що у перший день фесту зіпсувалась та розлякала городян, радував цікавими пропозиціями та концертною програмою, і ті вінничани, що прийшли на пікнік, не залишились невдоволеними.

Скуштувати можна багато чого: починаючи від морозива і закінчуючи ароматними м’ясними стравами, яких на подібних фестивалях надзвичайно багато. До фесту навіть приєднались привітні працівники пекарні «Good Bread» зі своєю натуральною випічкою.

Нагадуємо, пекарня «Good Bread» соціалізує людей з особливостями розумового розвитку. Їхні смаколики випікаються лише з натуральних інгредієнтів підопічними пекарні, що працюють разом з досвідченними пекарями. Цей проект – унікальний, такого в Україні ще немає.

Якщо ж ваша душа не лежить до морозива, м’яса чи випічки, можна скуштувати напої: до Вінниці привезли закарпатське вино. Або ж можна замовити каву у багатьох палатках місцевих кофеєн.

Завітайте на «Міський пікнік», адже краще один раз скуштувати, ніж сто разів прочитати!

Читайте також