У Вінниці стартували курси англійської з носіями мови
17:40 26.03.2018

26 березня, вiдбулася прес-конференцiя у креативному просторi «Левел 80» (вул. Магiстратська, 80), метою якої була презентацiя нових напрямкiв роботи з пiдлiтками та молоддю. Комунальний заклад «Центр пiдлiткових клубiв за мiсцем проживання», Вiддiл у справах молодi та туризму Вiнницької мiської ради, спiльно з Вiддiлом молодiжної полiтики та взаємодiї з громадськими органiзацiями Департаменту соцiальної та молодiжної полiтики, ГО «Пангея Ультiма» та «Наше Подiлля», за участю волонтерiв Корпусу Миру розповiли про особливостi занять з англiйської мови.

Вже вiд сьогоднi стартували розмовнi клуби з англiйської мови у пiдлiткових клубах за такими адресами: вул. Соборна, 91, вул. Магiстратська, 80 та пр. Космонавтiв, 58. Їх особливiстю є викладачi, що приїхали з-за кордону та є носiями англiйської мови. Заняття проходитимуть раз на тиждень та є абсолютно безкоштовними. Долучитися можуть пiдлiтки вiд 12 рокiв та молодь до 35 рокiв. Варто зауважити, що попереднє знання англiйської мови хоча б на початковому рiвнi є обов’язковим.

Такi заняття покликанi розвивати комунiкативнi здiбностi та поглиблять знання, а також дадуть змогу сприймати мову iноземцiв.

Зареєструватися для участi можна за телефоном: 0432 50-82-13

Моя Вiнниця

Читайте також