Вінничан закликають підтримати проект «Танці на візках»  
11:47 04.10.2017
253

Вінничанам пропонують підтримати людей з інвалідністю , які мають велике бажання займатись творчістю, розвиватись та жити повноцінним життям.

Всупереч тому, що повинно б їх зупинити, люди з проблемами зі здоров’ям живуть активним життям, домагаються поставлених цілей, творять, розвиваються, працюють та стають успішними.

Проголосувати за проект № 74 «Соціальна інтеграція людей на візках за допомогою танцю» в рамках конкурсу «Бюджет громадських ініціатив м. Вінниці» можна з 01 по 10 жовтня 2017 року на сайті http://vinnytsia-budget.e-dem.in.ua/#/project/231?compid=7

Це голосування дозволяє вінничанам безпосередньо брати участь в розподілі міського бюджету на реалізацію різноманітних проектів спрямованих на розвиток рідного міста. В голосуванні за проекти мають право брати мешканці міста Вінниці. Мешканцями міста Вінниці є усі особи, які на законних підставах постійно чи тимчасово проживають, володіють нерухомим майном, працюють на території міста, здійснюють іншу діяльність, пов'язану зі сплатою податків до місцевого бюджету міста Вінниці.

Читайте також