Вінницькі правоохоронці розшукують жертв місцевого «альфонса»
11:24 02.10.2020
294

Поліція  Вінниці розшукує жінок, потерпілих від шахрайства 30-річного вінничанина, який, вкравшись в довіру до самотніх панянок, під різними приводами видурював значні суми коштів та оформляв від їх імені кредити ( наразі відомо про суми на 100 000 та 150 000 гривень), розповідають правоохоронці.

  Ми вже писали про одну з потерпілих, яка заявила про припинення стосунків, тому зловмисник  вивіз її у ліс та погрожував фізичною розправою, за що суд арештував його на час досудового розслідування.     

Як з’ясувалось, вінничанин діяв за заздалегідь заготовленою схемою: знайомився з жінками, за кілька днів робив їм пропозицію одружитись, дарував обручку  — починалося спільне життя і очікування весілля. З однією потерпілою він прожив три місяці, з іншою – сім. Розповідаючи своїм співмешканкам про фінансові труднощі, пов’язані з бізнесом, хвороби, аварії, у які він нібито потрапляв, чоловік видурював у них значні суми грошей.

Крім цього, за час спільного проживання він, скориставшись копіями паспортів потерпілих, без їх відома оформив на них миттєві інтернет-кредити, про які жінки дізнавались від представників кредитних спілок, які вимагали погашення заборгованості. Як з’ясувалось, на ім’я однієї потерпілої зловмисник отримав 150 000 гривень кредитних коштів, іншої – 100 000 гривень.   

За наявною інформацією, це не всі жертви зловмисника, тому якщо хтось впізнав чоловіка та постраждав від його злочинних дій, телефонуйте до відділення поліції за номерами: (068)064-51-84, закликають правоохоронці  

 Наразі зловмиснику оголошено про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

 

 

Читайте також