П’яний вінничанин накинувся на копів з кулаками. Чоловіку загрожує п’ять років за гратами
15:09 16.02.2021
254

На Вінниччині, під час складання протоколу за керування автомобілем в нетверезому стані, п’яний водій накинувся на копів. Чоловік зірвав з правоохоронці нагрудний відеореєстратор та пошкодив формений одяг.

Наразі правопорушник затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За умисне заподіяння поліцейському тілесних ушкоджень під час виконання  службових обов’язків затриманому  загрожує до 5 років позбавлення волі.

За інформацією прес-служби поліції інцидент трапився 15 лютого близько четвертої години вечора на провулку Агрономічному в смт Теплик.

Працівники сектору реагування патрульної поліції зупинили автомобіль, водій якого за кермом знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Крім цього, правопорушник керував транспортним засобом без посвідчення водія. 48-річний порушник поводив себе агресивно, погрожував інспекторам фізичною розправою, після чого раптово вдарив одного з них.  Вгамували інспектори поліції нетверезого водія за допомогою кайданок та  доставили у відділення поліції, - повідомили у відомстві. 

Довідково: за керування транспортним засобом в стані сп’яніння та без відповідних документів правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 130 КУпАП та ст. 126 КУпАП.

 

Читайте також