На Вiнниччинi на «гарячому» спiймали злочинця
14:31 08.01.2019

5 сiчня працiвники Липовецького вiддiлення полiцiї  затримали чоловiка, який намагався обiкрасти будинок. До приїзду правоохоронцiв його застав на мiсцi злочину власник будинку та подзвонив в полiцiю.

Близько 13.00 години до полiцiї звернувся житель смт Турбiв Липовецького району та повiдомив, що в його будинку розкиданi речi та знаходиться невiдомий чоловiк.

За словами заявника, зловмисник  проник до примiщення, звiдки намагався викрасти особистi речi мешканцiв будинку. Власник помешкання разом з дружиною ненадовго вийшов до сусiдiв, не зачинивши вхiднi дверi, чим скористався злодiй.

Як розповiв т.в.о. начальника Липовецького вiддiлу полiцiї Iгор Мазур, правопорушником виявився 28-рiчний ранiше судимий за аналогiчний злочин житель Тростянецького району. На нього бiля будинку чекав автомобiль.

Зловмисник затриманий в процесуальному порядку за пiдозрою у вчиненнi злочину, передбаченого ч.3 ст.15, ч.3 ст.185 Кримiнального кодексу України (крадiжка). За таке правопорушення передбачено до 6 рокiв позбавлення волi. Триває досудове розслiдування.

Читайте також