У Вінниці затримали групу шахраїв
09:20 14.07.2018
254

Потерпiлi вiд дiй зловмисникiв – лiтнi люди

У Вiнницi полiцейськi затримали злочинну групу з трьох осiб, яка пiдозрюється у вчиненнi шахрайств пiд приводом «звiльнення» родичiв вiнничан з полiцiї. Потерпiлi вiд дiй зловмисникiв – лiтнi люди. Двоє затриманих перебувають в iзоляторi тимчасового тримання, – iнформує 1NEWS.

До полiцiї впродовж трьох останнiх днiв надiйшли заяви вiд  лiтнiх мешканок Вiнницi про те, що їм на телефон подзвонили невiдомi i повiдомили, що їх сини потрапили в ДТП i для їх звiльнення вiд кримiнальної вiдповiдальностi необхiдно заплатити кошти.

У такий спосiб зловмисники привласнили  20 тисяч гривень 76-рiчної вiнничанки.

Ще одна потерпiла –  76-рiчна вiнничанка вiддала шахраям взамiн «визволення» сина з полiцiї  понад 15 тисяч гривень та 840 доларiв.

А у 83-рiчної пенсiонерки  пройдисвiти видурили у такий же спосiб  9 тисяч гривень заощаджень. Зловмисники  приїжджали за коштами до своїх жертв додому на  мопедах, якi спецiально придбали у Вiнницi для таких «заробiткiв».

За словами т.в.о. заступника начальника Вiнницького вiддiлу полiцiї Сергiя Химича, в ходi проведення оперативно-розшукових заходiв  оперативникам карного розшуку Вiнницького вiддiлу полiцiї спiльно з управлiнням карного розшуку вдалося встановити та затримати усiх учасникiв злочинної групи.

За пiдозрою у вчиненнi шахрайств затриманi  вихiдцi Запорiзької областi – два молодики вiком 22 та 21 рiк та їх 27-рiчна спiльниця. Молодший з них – ранiше судимий за вчинення крадiжок. Зловмисники у Вiнницi проживали в орендованiй квартирi.

Джерело: прес-служба Нацполiцiї

Читайте також