Підозрюваного у замаху на вбивство вінничанина розшукали аж у Молдові
12:03 26.09.2019
258

З Республіки Молдова екстрадовано підозрюваного у замаху на вбивство учня професійного аграрного ліцею у Барському районі на Вінниччині.

Злочин був учинений ще в листопаді 2015 року. Поліцейським Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області спільно з барськими правоохоронцями, сектором міжнародного поліцейського співробітництва та молдовськими колегами нарешті вдалося встановити місцезнаходження підозрюваного, якого розшукували 4 роки.

Наразі молодика взято під варту на період досудового розслідування.

За словами начальника Управління карного розшуку обласного главку поліції Андрія Дамзіна, особа зловмисника, який ножем завдав поранення потерпілому в область серця, була відразу встановлена. У вчиненні цього злочину в гуртожитку навчального закладу обґрунтовано підозрювався 17-річний хлопець. Увесь цей час його розшукували правоохоронні органи, - повідомляють у поліції.

Було встановлено, що розшукуваний перебуває на території Республіки Молдова. Інформацію щодо нього передали молдовським поліцейським, які його і затримали та розпочали процедуру екстрадиції в Україну.

Наразі підозрюваний перебуває під вартою до закінчення досудового розслідування. Йому інкримінується ч.2 ст.15 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство).

Нагадаємо,  нa Вінниччині водій нaїхaв aвтівкою нa жінку і швидко накивав п'ятами з місця автопригоди.
Читайте також