Вінницькі правоохоронці затримали педофіла (ФОТО, ВІДЕО)
16:14 30.01.2021
262

Вінницькі правоохоронці оголосили про підозру чоловіку, якому інкримінують розбещення дітей. Чоловіку інкримінують п’ять злочинних епізодів.

У пресслужбі поліції Вінницької області зауважили, що 52-річного мешканця Жмеринки затримали у серпні минулого року під час розбещення неповнолініх.

Під час розслідування кримінального провадження встановлені і інші факти його злочинної діяльності, які мали місце з  червня по серпень 2020 року. За інформацією слідства, зловмисник під різними приводами заманював дітей до себе в помешкання та в подальшому демонстрував їм відео порнографічного змісту,  вчиняв інші розпусні дії. Загалом від дій  підозрюваного постраждали 11 дітей віком від 12 до 14 років, - повідомили у відомстві. 

Зазначимо, 29 січня  слідчим Жмеринського районного відділу поліції, затриманому оголошено підозру ще за п’ятьма злочинними епізодами відповідно до  ч. 2 ст. 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх) та ч. 2 ст. 301  (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України, загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.

Вінницькі правоохоронці затримали педофіла

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Читайте також