Чоловікові, у якого вилучили понад 300 згортків з метадоном, повідомлено про підозру
13:22 08.04.2021
260

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Вінницької області, який підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту наркотичних засобів).

За даними слідства, 23-річний чоловік незаконно зберігав наркотичні засоби з метою їх подальшого збуту на території м. Вінниці. Під час затримання підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України при
ньому виявлено та вилучено 86 згортків із метадоном. Окрім того, під час обшуку за місцем проживання чоловіка співробітники поліції вилучили ще 245 згортків із тією ж самою наркотичною речовиною.

На цей час до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді утримання під вартою терміном на 60 діб. У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи для встановлення всіх обставин події.


Нагадаємо, відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено
обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також